Even voorstellen

Angela Langen

 

Angela Langen is de eigenaar en ontwikkelaar van maxflex zadels.

Angela heeft enkele jaren gewerkt voor een producent van boomloze zadels. In 2008 heeft angela haar eigen bedrijf opgestart en is toen begonnen met de ontwikkeling van het maxflex zadel. Na 1,5 hard werken en heel veel testen, werd het merk maxflex gelanceerd. Het doel was een klassiek uitziend zadel met een flexibele boom ipv. een starre/stugge boom.

 

 

 

 

Mariska van Oest

 

Mariska heeft de zadelpasser/makers opleiding gevolgd bij de msfc en deze met goed gevolg afgesloten en heeft aansluitend haar bedrijf (zadelhulp) opgericht. In eerst instantie was het de bedoeling om alleen zadels te controleren en aan te passen, maar door de grote vraag naar goed passende zadels, heeft mariska in 2009 besloten om ook zadels te gaan verkopen.

Mariska heeft de afgelopen jaar veel bijscholingen gevolgd en staat altijd open voor nieuwe ontwikkelingen. Op een gegeven moment kwam maxflex op haar pad en haar interesse was gewekt. Mariska is “het gezicht” achter maxflex-nederland.