Carlos Carneiro PT

Model “Carlos Carneiro pt” is een portugees Working Equitation zadel. Dit zadel heeft een klassiek zweetblad met een kniewrong op het bovenste blad. De kniewrong geeft steun wanneer dit nodig is, maar dwingt niet! De zitting is prettig diep, maar dwingt de ruiter niet in een bepaalde houding. Het beslag is origineel portugees!

Dit zadel is ontworpen in samenwerking met Carlos Carneiro. Carlos Carneiro is een super fijne ruiter op top niveau. Zijn basis is gelegd door twee van zijn voormalige leraren, Luis Valenca en Joao Oliveira (zoon van Nuno Oliveira). Dit zijn twee grootmeesters uit de klassieke dressuur.

Prijs (zoals bovenstaande foto ) is vanaf: 2730,00 €

De vanaf prijs is het gehele zadel gemaakt in 1 dezelfde kleur, inclusief stiksels etc. Meerdere kleuren kan gemaakt worden, tegen meerpijs.

OptiesMeerprijs
Korter zweetblad (-5cm)150,00 €
Langer zweetblad (+5cm)150,00 €
Lang of korte singelstoten (indien mogelijk)60,00 €
D ringen per stuk20,00 €
Kleurencombinatie200,00 €
Gekleurd stiksel60,00 €
Pipeline gekleurd60,00 €
Voor facing (rand zitting) andere kleur60,00 €
Achter facing (rand zitting achter) andere kleur60,00 €
Beugelriem sleufje andere kleur60,00 €

Je kunt een maxflex zadel zelf samenstellen in de kleuren van je eigen smaak. (klik hier voor meer info). Onderaan deze pagina kun je een pdf downloaden, waarop alle onderdelen van model Carlos Carneiro staan vermeld. Deze pdf kun je gebruiken om de kleurstelling van je zadel geheel naar wens te creëren.

Enkele voorbeelden:

Carlos Carneiro

pdf carloscaneiro